office @ bodeland.eu
Последвай ни:

Надежден парнтьор в градината и двора

с основна дейност поддръжка на частни, корпоративни и обществени терени

      Ние сме много полезни при регулярна или еднократна нужда от косене на трева, оформяне на декоративна растителност и жив плет. Грижим се с любов за дърветата. В същото време сме безкомпромисни към вредителите в двора.

     Клиентите за нас са "най-добрия ни колега",който веднага може да забележи нередности в градината си. Ето защо ние консултираме и съветваме по най-важните теми в поддръжката на тревата.

Тревен килим - подхранване, косене, аериране, третиране с препарати

      Тревната площ е жив организъм, който се нуждае от внимание и правилна грижа.

      При стартиране на годишната поддръжка наш специалист ще измери PH на почвата. Важно за последващата програма за поддръжка на тревния килим и зелените площи е нивото на този показател. След това правим подробна инспекция на цялостното състояние на тревното покритие.

      Косенето на трева е основна дейност.

      Ако вашата морава не отговаря на очакванията - задължително трябва да се възползвате от нашия План за реновация на тревни площи.

Жив плет и храсти - оформяне, торене, окопаване, борба с вредители и зазимяване.

      Поддържайте вашите храсти в най-доброто възможно състояние. Подрязването насърчава растежа на цялото растение. Вие диктувате размера и формата му, чрез правилни резитби. Наторяваме корените ранна пролетта и късна есен.

      Подрязваме смело на пролет, но не-повече от 1/3 (златно правило и за косене на трева). Летни резитби на храсти и дървета препоръчваме при спазване на някои правила. Без рязане на твърде дебели клони. Избирайте подходящи ножици и машини за рязане. Срязването трябва да е чисто и гладко. Премахвайте навреме изсъхналите клони. Отрежете и счупените такива. При наличие на болести и след консултация със специалист - режете.

При нападение от вредители или промяна в цветовете и състоянието на храстите използвайте нашия План за лечение на тревен килим, храсти и дървета.

      Прекопаване около храстите подпомага навлизането на кислород и торове до корените. Март и Април и Ноември наторете красивите си храсти. Това ще им даде силен старт за лятото и необходимите вещества за студените зимни дни. Препоръчваме преди студовете

Третиране с препарати за борба, лечение и превантивни процедури

За да не се натоварват екосистемите с много препарати препоръчваме превантивно пръскане по периметъра веднъж годишно. Най-добре е това да стане през есента, когато всички вредители се събират и търсят къде да се скрият от студовете.

      При нападение от вредители или промяна в цветовете и състоянието на храстите използвайте нашия План за лечение на тревен килим, храсти и дървета.

Косене на трева

Премахвайте не повече от 1/3 от височината на тревата!

Извозване и депониране

След работа ние си почистваме и извозваме отпадъците.

С грижа за дърветата

Доставка, засаждане, укрепване и последваща поддръжка на дървета.
455
Щастливи клиенти
50
декара в абонамент
1000
+засадени дървета
2500
Консултации на клиенти