office @ bodeland.eu
Последвай ни:

Подземни поливни системи

Изграждане на поливни системи

Върнете си зеленото на вашия тревен килим

     Професионално инсталираните напоителни системи са най-ефективния метод в осигуряване на нужната вода за тревата за която се грижите.

     Ние изграждаме напоителни системи съобразени със спецификата на терена, дебита на вода и нуждите на поливаните растения. Стараем се да доставим вода на всяко стръкче тревица.

Спестете време

     За много хора поливането на ръка е приятно и успокояващо занимание. Времето, което ще отнеме тази процедура силно препоръчваме да се вложи в други дейности като плевене, наторяване, окопаване или подрязване

Инсталацията на поливна система ангажира време и ресурси за да може да се осигури максимално покритие на тревния килим

Поддръжка на поливни системи

- Ремонт и поддръжка на поливни системи

- Източване на поливна система /зазимяване/

- Настройки на поливни системи

- Обучение на потребителите за основните функции и настройки на системата

Поливни системи с малък бюджет

Как да ви излезе най-евтино автоматизирана поливна система?

     Има основни принципи в изпълнението и изграждането на поливната система, от които няма как да спестим. Можете да закупите контролер за управление втора употреба, който при тестове е важно да работи. Друго основно перо за редуциране на разходите е да се положат над земята тръбите и пръскачките. Определено няма да е красиво, но в случая по-важно е намаляване на разхода и поливане пълноценно на тревните площи.

      Малък трик е да използвате живия плет за прикритие и да прекарате захранващата тръба да минава зад него и така да остане скрита. Задължително при този вид изпълнение е да се изпразни водата в края на есента.

     Друг вариант за бюджетно решение за поливна система е полагане на тръби и пръскачки под земята, изграждане на кръговете, но ръчно стартиране и спиране на водоподаването. Бихте могли да сложите и механични таймери, т.е. само завъртвате копчето на таймера за 20 минути и водоподаването спира след изтичане на времето.

Отлична последваща поддръжка

Пълно техническо и материално осигуряване

Професионален екип

Обучен да предлага превъзходни услуги на конкурентни цени
455
Щастливи клиенти
50
декара в абонамент
1000
+засадени дървета
2500
Консултации на клиенти