office @ bodeland.eu
Последвай ни:

12+

години опит

Няколко думи за нас

БОДЕ ET

БОДЕ ET е млада фирма създадена да отговори на предизвикателствата пред България относно усвояването на средствата от Европейските фондове. Фирмата успява да съчетае своето "know-how" в цялостния процес на проектиране, озеленяване и последваща поддръжка. Предлагаме подготовка и изпълнение на проекти по озеленяване. Във връзка с новите разпоредби на етажната собственост БОДЕ предлага преференциални цени при изпълнение на проекти по озеленяване на междублокови пространства в големите жилищни комплекси.

В БОДЕ се стремим да направим вашата градина да изглежда красива. Услугите ни за градината могат да трансформират вашия двор. Основана през 2010 година ЕТ БОДЕ обслужва своите клиенти с гъвкави програми за поддръжка вече 12+ години. Нашия екип от професионалисти е обучен да предлага превъзходни услуги на конкурентни цени, използвайки своите задълбочени познания и опит в областта на създаването и поддръжка на градини. Ние приветстваме възможността да предложим услуги по озеленяване с гаранция за удовлетворение на вашите очаквания - Поправка на тревен килим - Озеленяване - Почистване на терени - Рязане и премахване на дървета и храсти - Изграждане на паркинг настилки и алеи - Поливни системи - Снегопочистване

Услугите, които извършваме в сектор ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ са съобразени с: НАРЕДБА 1 ЗА ОПАЗВАНЕ НА ОЗЕЛЕНЕНИТЕ ПЛОЩИ И ДЕКОРАТИВНАТА РАСТИТЕЛНОСТ и наредбите на отделните общини в Република България.

Заявление за окастряне на клони, или отсичане на дървета.

ИЗТЕГЛИ

Отлична последваща поддръжка

Пълно техническо и материално осигуряване

Професионален екип

Обучен да предлага превъзходни услуги на конкурентни цени

455

Щастливи клиенти

50

декара в абонамент

1000

+засадени дървета

2500

Консултации на клиенти